Despre noi

Dream Ballroom vă așteaptă într-o locatie unică prin simplitate și rafinament pentru a celebra un moment deosebit din viața dumneavoastră.

Puteți opta pentru o varietate de tipuri de evenimente: o nuntă deosebită, alături de pana la 200 de invitaţi, vă puteţi invita colaboratorii şi angajaţii în cadrul unui eveniment corporate de calitate, sau puteţi organiza conferinţe de presa, seminarii sau orice alt tip de eveniment vă doriți.

Pasiunea pusă în slujba excelenței, profesionalismului și rafinamentului, dar mai ales flexibilitatea și atenția deosebită acordată detaliilor ne recomandă în pregătirea unui eveniment de excepție.
Meniul se realizează în funcție de solicitările și preferințele dumneavoastră pentru orice tip de eveniment și, evident, adaptat la bugetul dumneavoastra.

Totul se desfășoară într-o colaborare exemplară, cu un program bine organizat și stabilit în detaliu. În funcție de tipul de eveniment ales, numărul de participanți și bugetul stabilit, realizăm împreună meniul potrivit, unde eleganța și serviciile de cel mai înalt nivel vă vor aduce laude chiar și din partea celor mai exigenți participanți. La cererea dumneavostra putem asigura: Decoratiuni, Aranjamente Florale, Carduri, Orchestră, Video, Foto, Montaje Profesionale, Fântâni de Ciocolată, Candy bar.

Vă invităm să ne contactați pentru a stabili cel mai mic detaliu al evenimentului pe care îl doriți, astfel încât toate dorințele dumneavoastră să fie transformate în momente de neuitat. Cu creativitate, originalitate și experiență, vom colabora pentru stabilirea tuturor detaliilor specifice fiecărui eveniment, făcând parte din aceeași familie/echipă și asigurându-ne împreună de succesul evenimentului dumneavoastră.

Fiecare eveniment este unic și deosebit de important pentru noi.

color-separator

Centrul de evenimente

De asemenea, va putem oferi o serie de decoratiuni deosebite, cu ajutorul carora aducem evenimentelor dumneavoastra un plus de eleganta si stil. Meniurile sunt variate si pot fi personalizate in functie de preferintele dumneavoastra.

Dream Ballroom este destinat exclusiv evenimentelor: nunti, botezuri, conferinte si petreceri corporate. Centrul cuprinde 1 salon cu capacitate de la 100 pana la 200 de locuri avand acces la pacare.

©2019 Dream Ballroom Evenimentul tau este unic

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?